Selleribiff

1 Stor rotselleri
Ströbröd (glutenfritt ex schärs)
Lite grillkrydda

¤ Skala sellerin och skär i 1 cm tjocka skivor.
¤ Koka i salt vatten ca. 5 min och låt dom sedan rinna av på ett papper
¤ Vänd skivorna i ströbröd och stek på svag värme, strö över lite grillkrydda när dom nästan är klara.

Servera med ex. potatis/klyftpotatis eller mos, en god sås och bönröra!

"Fisksås"
1dl    Bostongurka
2dl    Matlagnings yogurth eller creme fraiche
1msk Majonäs
Salt & peppar

Rör ihop allt, klart!

God bönröra
2dl       Olika bönor ex. svarta bönor,mung bönor, kindney bönor, gröna linser
2-3smk Olivolja
½påse  Örtagård salladkryddmix
ev lite vatten

¤ Rör ihop olja, lite vatten och kryddmixen och häll över bönorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0