Smakrik Tofugryta
½-1 Lök
1 Tofu
1 Broccoli knippe
1 Blomkålshuvud
10 Champnijoner
2-3dl Vatten
1dl Matlagningsgrädde
2st Italienskört/vitlök persilja/timjan basilika- grönsaksbuljonger
1 Vanlig grönsaksbuljong
1-2msk Tomatpure
1-2dl Cashewnötter
¤ Hacka och fräs löken
¤ Skär broccoli och blomkål i lagom stora bitar och skiva champinjonerna.
¤ Tärna tofun i ganska små bitar.
¤ Rör ner tofu och grönsakerna i löken och fräs i ca 10 min.
¤ Häll över grädde och vatten, lägg i buljongerna och rör ner tomatpuren.
¤ Låt koka i 10-15 min och strö över cashewnötterna.
Servera med ris! Vill man ha mer sås så är det bara att späda med mer vatten!
1 Tofu
1 Broccoli knippe
1 Blomkålshuvud
10 Champnijoner
2-3dl Vatten
1dl Matlagningsgrädde
2st Italienskört/vitlök persilja/timjan basilika- grönsaksbuljonger
1 Vanlig grönsaksbuljong
1-2msk Tomatpure
1-2dl Cashewnötter
¤ Hacka och fräs löken
¤ Skär broccoli och blomkål i lagom stora bitar och skiva champinjonerna.
¤ Tärna tofun i ganska små bitar.
¤ Rör ner tofu och grönsakerna i löken och fräs i ca 10 min.
¤ Häll över grädde och vatten, lägg i buljongerna och rör ner tomatpuren.
¤ Låt koka i 10-15 min och strö över cashewnötterna.
Servera med ris! Vill man ha mer sås så är det bara att späda med mer vatten!
Kommentarer
Trackback