Spenat och Linsgryta
200g Röda linser
1 Lök
1 Aubergin
1 Röd paprika
1 Squash
10 Champijoner
225g Spenat
1 Grön chilifrukt
1tsk Spiskummin
1tsk Koriander
2,5cm Färsk ingerfära
1 Buljongtärning
Salt
¤ Koka linserna mjuka i 10-15 min och ställ åt sidan.
¤ Hacka löken och skär champinjonerna i tjocka skivor. Tärna aubergin, squash och paprika.
¤ Fräs löken i lite olja och rör ner grönskaerna, spenaten och ingefäran.
¤ Häll på vatten, buljong och kryddor låt sjuda under lock i 10-15 min till grönsakerna är mjuka.
¤ Rör ner linserna.
Servera med ris och glutenfritt naan bröd. recept kommer!
1 Lök
1 Aubergin
1 Röd paprika
1 Squash
10 Champijoner
225g Spenat
1 Grön chilifrukt
1tsk Spiskummin
1tsk Koriander
2,5cm Färsk ingerfära
1 Buljongtärning
Salt
¤ Koka linserna mjuka i 10-15 min och ställ åt sidan.
¤ Hacka löken och skär champinjonerna i tjocka skivor. Tärna aubergin, squash och paprika.
¤ Fräs löken i lite olja och rör ner grönskaerna, spenaten och ingefäran.
¤ Häll på vatten, buljong och kryddor låt sjuda under lock i 10-15 min till grönsakerna är mjuka.
¤ Rör ner linserna.
Servera med ris och glutenfritt naan bröd. recept kommer!
Kommentarer
Trackback