Spenat och Linsgryta

200g    Röda linser
1         Lök
1         Aubergin
1         Röd paprika
1         Squash
10       Champijoner
225g    Spenat
1         Grön chilifrukt
1tsk     Spiskummin
1tsk     Koriander
2,5cm  Färsk ingerfära
1         Buljongtärning
Salt

¤ Koka linserna mjuka i 10-15 min och ställ åt sidan.
¤ Hacka löken och skär champinjonerna i tjocka skivor. Tärna aubergin, squash och paprika.
¤ Fräs löken i lite olja och rör ner grönskaerna, spenaten och ingefäran.
¤ Häll på vatten, buljong och kryddor låt sjuda under lock i 10-15 min till grönsakerna är mjuka.
¤ Rör ner linserna.
 
Servera med ris och glutenfritt naan bröd. recept kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0